Kyltit, opasteet ja liikennemerkit

Lightning

Valmistamme ja suunnittelemme kyltit ja opasteet omista alumiiniprofiilimalleistamme tarpeidesi mukaan, tai toteutamme ne mittatilaustyönä valmiin suunnitelman pohjalta, joten meillä onnistuu lähes kaikenlaisien opasteiden toteutus.

Alumiiniprofiilimme on luonnonväristä, eloksoitua korroosionkestävää alumiinia, mutta polttomaalaamme profiilia myös haluttuun väriin.

Ulko-opasteet ja kyltit

Valmistamme kaikenlaiset ulko-opasteet, työmaataulut, aluekartat ja kyltit tukeviin perustuksiin. Kyltit ja opastepohjat teippaamme eri paksuisille alumiini-, alumiinikomposiitti- tai kennolevyille. Alumiinikomposiitti on edullinen, mutta pitkäikäinen ja jämäkkä materiaali, kun taas kennolevy sopii lyhyempiaikaiseen käyttöön esimerkiksi työmaatauluihin tai mainoskampanjoihin.

Porrasnimitaulut ja irtokirjaimet

Muita suosittuja opastemallejamme ovat pleksikannellinen porrasnimitaulu yhdistetyllä nimi- ja ilmoitustaululla, leikatut irtokirjaintekstit tappi- ja kiskokiinnityksillä, riiputettavat kattopalkkiopasteet, erilaiset nimiliuskat ja taitettavat pleksitaskut – kaikki mittojen mukaan valmistettuna!

Liikennemerkit

Valikoimastamme löytyy myös heijastavat liikennemerkit. parkkihalleihin, parkkipaikoille, piha-alueille ja pihateille. Lisäksi valmistamme myös korkeuspuomit, talonumerot, osoitekyltit ja tienviitat. Meiltä löydät kiinnitykseen tarvittavat putket ja liikennemerkkikiinnikkeet.

Galleriassa voit tutustua valmistamiimme opasteisiin.